Monday, July 12, 2010

11 juli 2010

Expressen: "Expressen avslöjar. Littorin erkänner sex-chatt med okända kvinnor." Bonus: Emil-CD. "Bara 59 kr!"

Aftonbladet: "Littorin-affären. Anna, 30: Allt jag sagt om Littorin är sant." Bilaga: Söndag. "Jessica Andersson om nya kärleken: Vi möttes på en blinddate."

Aftonbladet stod för det stora scoopet. Expressen geggar nu vidare. Just när vi börjat tänka att "Totto" kanske sluppit undan - som den sexköpsvessla allt pekar på att han är - dyker nya snasksmaskiga avslöjande upp. Nu är det inte bara sexköp ärendet gäller utan "sex-chatt". Med "okända kvinnor". Plötsligt sitter jag här och hoppas att preskriptionstiden för just "sex-chatt med okända kvinnor", till skillnad från sexköp, inte hunnit gå ut ännu. För visst är det brottsligt att sex-chatta? Just med okända kvinnor, menar jag. Det bara måste vara det.

Aftonbladet tar idag en paus från det direkta smutskastandet och väljer istället att låta huvudvittnet försvara sig och passar därmed tillbaka bollen till "Totto" (läs: Reinfeldt). Och där sitter vi åskådare och ser på när ord kastas fram och tillbaka. "Det gjorde du visst!" "Nä, det gjorde jag inte alls." "Jo, det gjorde du." "Nej, du ljuger!" "Det gör jag inte alls." "Jo, det gör du." "STJÄRNSTOPP!" "STJÄRTSNOPP!"

Nä, usch så trist.

Idag väljer jag Expressen helt enkelt därför att de kommer med nya, om än aningen fåniga, anklagelser. Bra kontring.

Ställning: Expressen - Aftonbladet: 18 - 15

2 comments:

  1. PIG DEBATT och HUSHÅLLSNÄRA tjänster a´la svensk Moderatpolitik. Festligt att han var inne på att könskvotera också. Undrar på vilka grunder? Karln är sexmissbrukare och dessutom imun mot Svea Rikes lag.

    ReplyDelete
  2. Tack för att du delar med dig. Avstår från att kommentera då jag inte vill göra detta till en politisk blogg. Hoppas okej?

    ReplyDelete